Menaxhimi i hotelit

Është më i LEHTË

E-Book

Menaxhimi i hotelit

Është më i LEHTË

E-Book
Rreth nesh

Çfarë është ProDream?

ProDream është një aplikacion, i cili ju lejon ju si menaxher apo recepsionist të bëni rezervime të dhomave të hotelit tuaj, thjesht dhe shpejt, nga celulari apo browseri, nga kudo që ndodheni. Aplikacioni ju mundëson menaxhimin e thjeshtë dhe rritjen e numrit të rezervimeve në hotelin tuaj, pa shtuar asgjë në shërbimet aktuale të hotelit.

E-Book
Përfitime
Lidhet me Portalet e rezervimit

Sinkronizim automatik i kalendarit të rezervimeve
me rezervimet nga Booking.com, Expedia.

Ruajtja në Cloud

Teknologjia më moderne, e shpejtë,
ekonomike, me siguri dhe performancë maksimale.

Kursen Kohë

Menaxhim i thjeshtë, automatik,
rezervime të organizuara.

Suport 24 orë

Një staf me mbi 30 ekspertë,
që ju mbështesin në çdo orë të ditës.

Aksesimi Kudo

Menaxhoni rezervimet nga celulari,
kudo që ndodheni.

I Thjeshtë në Përdorim

Intuitiv, i thjeshtë,
i shpejtë. Çdo funksion i zhvilluar
për përdorim nga celulari.

Përshtypjet e klientëve

Çfarë Thonë Klientët?

Përvoja ime me ProDream ishte që në fillim shumë pozitive.
Jam shumë e kënaqur nga aplikacioni.

Sara
Asistente e menaxherit të hotelit

+32%

Klientëve të Kënaqur

Harroni të gjithë rrëmujën me
rezervimet e bëra,
pasi ProDream do i bëjë të
gjitha për ju.

Martin
Recepsionist

+15%

Rezervimeve Totale

E kam përdorur për 6 muaj dhe janë rritur rezervimet me 15% per shkak të rritjes së eficensës në menaxhim.

Ana
Menaxhere Hoteli

20%

Rezervimet në Booking
Suport i Menjëhershëm

Shërbimi ndaj Klientit 24/7

ProDream ka një ekip të dedikuar, në dispozicion të përdoruesve të aplikacionit në të gjithë botën 24 orë në ditë, çdo ditë të javës, që ndihmon në zgjidhjen e problemeve që mund t'u lindin përdoruesve.

Kontakto
Suport i Menjëhershëm

Shërbimi ndaj Klientit 24/7

ProDream ka një ekip të dedikuar, në dispozicion të përdoruesve të aplikacionit në të gjithë botën 24 orë në ditë, çdo ditë të javës, që ndihmon në zgjidhjen e problemeve që mund t'u lindin përdoruesve.

Kontakto